Urban Gym Group lisää TrainMore-toimipisteitä kaikkien High Studioiden sulkemisen jälkeen

Lokakuussa 2021 teimme treenin High Studiosin salilla. Mukana Sonja Laurén, Jonna Nakari ja Ari Katajisto.

Urban Gym Group täydentää kuntoklubiverkostoaan avaamalla uuden TrainMore-kuntokeskuksen Amsterdamissa. Samalla 1. huhtikuuta jälkeen on kaikki High Studios -toimipisteet suljettu.

Kaupungin Zuidasin bisnesalueen sydämessä Tower 10:ssä sijaitsevaan TrainMore Beethovenstraatiin tulee iso kuntosalitila ja brändin muiden treenikonseptien toimintaympäristö, joka sisältää mm. ryhmäliikuntastudioita, live-DJ:itä ja säännöllisiä jäsentapahtumia.

Avattuaan kuntokeskuksen, siitä tulee 23. TrainMore-portfoliossa ja se jatkaa brändin palkitsevaa motivointikonseptia, jonka mukaan jäsenet saavat 1 € alennuksen jokaisesta kuukautisesta treenikerrasta.

TrainMore Beethovenstraatin avaaminen Zuidasissa osoittaa Urban Gymin jatkuvaa pyrkimystä ja keskittymistä auttamaan jäseniään saavuttamaan potentiaalinsa.

TrainMore käy neuvotteluja Amsterdamin ja muiden suurimpien kaupunkien kiinteistöjen omistajien kanssa uusien kuntokeskusten avaamisesta. 

High Studios esittely Ari Katajisto, Sonja Laurén ja Jonna Nakari.

TrainMore on yksi neljästä Urban Gym Groupin ylläpitämistä kuntoklubi- ja studiobrändistä. ClubSportive on yhden toimipisteen omaava premium-brändiklubi, joka sijaitsee samalla Zuidas-alueella kuin uusi TrainMore-klubi, kun taas BTY CLB -konsepti tarjoaa beat-pohjaisia ​​pakaraharjoituksia pop-up-paikoissa – kuten yökerhoissa – ja sillä on laaja verkkoyhteisö. Urban Gym Groupilla on myös franchising-oikeudet boutique-fitness franchise TRIB3:lle Benelux-maissa, joita on avattu kaksi Amsterdamiin.

Lisäksi konserni ylläpitää kylpylähoitoihin ja rentoutumiseen keskittyvää wellness-brändiä nimeltä Renessence.

Lähde: HCM Magazine

 

 

Previous
Previous

Ison-Britannian kuntoilusektori ennätyksiin State of Industry -raportin mukaan

Next
Next

Peloton asemoituu uudelleen - enemmän kuin sisäpyörätreeni