Peloton asemoituu uudelleen - enemmän kuin sisäpyörätreeni

Pelotonin toimitusjohtaja Barry McCarthy kertoi aiemmin julkistaessaan yhtiön viimeisimmät neljännesvuosittaiset taloustiedot, että Peloton lanseeraa brändin uudelleen myöhemmin.

Peloton käynnisti uudelleenasemointikampanjan laajentaakseen kuluttajien kokemusta yrityksestä. Peloton tunnetaan nykyään pääosin laiteyrityksenä, mutta tahtotila on tulla tunnetuksi yrityksenä, joka keskittyy liikunnan ohjelmointiin ja kuntoilun tarjoamiseen "kaikille, millä tahansa tasolla, missä tahansa". Palvelujen uudelleenjulkaisu sisältää uuden sisältöominaisuuden nimeltä Peloton Gym.

Uudelleenbrändäyskampanja, joka on käynnissä kaikilla viidellä Pelotonin globaalissa markkinassa, sisältää uuden brändi-identiteetin ja uudet jäsenyystasot. Yhtiön mukaan yrityksen uudessa brändi-identiteetissä ja luovassa kampanjassa on mukana todellisia aktiivisia asiakkaita.

Muutosten ytimessä ovat kolme uutta jäsentasoa ja uusi sisältöominaisuus nimeltä Peloton Gym. Peloton Gym tulee olemaan saatavilla kaikissa jäsenvaihtoehdoissa.  Uuden ominaisuuden avulla Peloton-ohjaajat tarjoavat jäsenille sarjan lattiapohjaisia ​​harjoituksia.

Peloton tarjoaa nyt viisi erillistä jäsentasoa. Kolme uutta tasoa on suunniteltu niin, että sekä aloittelijat että harrastajat voivat treenata välineillä tai ilman, kotona, ulkona tai kuntosalilla – itsenäisesti tai opastuksen kanssa.

Peloton Gym, uusi sisältöominaisuus, joka on saatavilla kaikille jäsentasoille, käyttää Pelotonin ohjaajia ohjaamaan jäseniä heidän voimaharjoitteluunsa käyttämällä kirjallisia ohjeita lattialla tehtävistä treeniliikkeistä ja esittelyvideoista, joiden avulla jäsenet voivat treenata omaan tahtiinsa.

Uusia palveluvaihtoehtoja on kolme, jotka ovat Peloton App Free (ilmainen käyttäjille), Peloton App One (12,99 dollaria kuukaudessa tai 129 dollaria vuodessa) ja Peloton App+ (24 dollaria kuukaudessa, 240 dollaria vuodessa).

Laajentaakseen kattavuuttaan Peloton tarjoaa sovelluksessaan lisää kuntoilusisältöä ilmaiseksi ja viestii, että se tarjoaa 16 kuntoilumuotoa, jotka sisältävät joogan, meditaation, kävelyn ja voimaharjoittelun – ei vain pyöräilyä, varsinkin kun Pelotonin tilastot osoittavat, että enemmän kuin puolet sen jäsenten harjoituksista ei liittynyt sisäpyöräilyyn.

Peloton valmistaa edelleen sisäpyöriä, soutulaitteita ja juoksumattoja koti- ja kaupalliseen käyttöön, mutta näkee taloudellisen tulevaisuutensa olevan pääosin kuluttajaliittymien markkinoilla.

Yhtiö hankki viime vuonna omistukseensa Precor-kuntolaitevalmistajan, joka nimettiin väliaikaisesti uudelleen Peloton Commercialiksi, mutta joka on palannut käyttämään Precor-nimeä. Yhtiö on vahvistanut harkitsevansa Precorin myyntiä, mutta pyrkii nyt rakentamaan arvoa liiketoiminnalle.

 

 Lähde: HCM Magazine

 

 

Previous
Previous

Urban Gym Group lisää TrainMore-toimipisteitä kaikkien High Studioiden sulkemisen jälkeen

Next
Next

Technogymin Mywellness-ekosysteemin integroituu muiden valmistajien laitteisiin