Ison-Britannian kuntoilusektori ennätyksiin State of Industry -raportin mukaan

Ison-Britannian kuntoilualan markkina-arvo on saavuttanut kaikkien aikojen ennätyksen, kun 11,5 prosentin arvonnousu saavutettiin huolimatta kuntosalien kokonaismäärän pienestä laskusta vuosien 2022 ja 2023 välillä. Luvut ovat peräisin vuosittaisesta State of UK Fitness Industry -raportista. Tutkimuksen on julkaissut LeisureDB.

Leisure Database Companyn (Leisure DB) Evolve-konferenssissa Lontoossa julkaiseman Iso-Britannian Fitness Industry Reportin vuosittaisen State of UK Fitness Industry -raportin luvut osoittavat, että kuntokeskusten markkina-arvo nousi maaliskuuhun 2023 päättyneiden 12 kuukauden aikana 11,5 prosenttia pääosin siksi, että keskimääräiset kuukausittaiset jäsenmaksut nousivat. Liikevaihtoa kasvatti myös jäsenmäärän 3,9 prosentin kasvu. Jäsenmäärän ja markkina-arvon kasvu olivat yksityisellä sektorilla suurempia kuin julkisella sektorilla – ja se saavutettiin huolimatta pienestä 0,9 prosentin laskusta kuntosalien ja kuntoklubien kokonaismäärässä.

Muita raportin otsikkolukuja ovat:

  • Budjettiketjut PureGym ja The Gym Group olivat kaksi johtavaa toimijaa uusien kuntosalien avauksissa.

  • Kuntosalijäsenyyden keskihinta on tällä hetkellä 44,92 puntaa (52,44 euroa) – mutta alueelliset erot ovat suuria. Kalleimmat jäsenyydet ovat Lontoossa (69,81 puntaa kuukaudessa, 55 prosenttia maan keskiarvon yläpuolella) ja edullisimmat Yorkshiressa ja Humberissa (35,52 puntaa kuukaudessa, 21 prosenttia keskiarvon alapuolella)

  • Ison-Britannian kymmenen suurimman julkisen sektorin toimijan osuus julkisesta markkinasta on vajaat 30 prosenttia, mutta lähes 40 prosenttia sekä julkisen sektorin jäsenistä että julkisen sektorin markkina-arvosta.

  • Iso-Britannian kymmenen suurimman yksityisen sektorin operaattorin osuus on ​​30 prosenttia kaikista yksityisistä klubeista, mutta yli 60 prosenttia yksityisen sektorin jäsenistä ja lähes 60 prosenttia yksityisen sektorin markkina-arvosta.

Leisure DB:n perustaja David Minton painottaa:

  • Nämä tulokset osoittavat, että pandemian myötä on kuntokeskusala äskettäin hiottu kevyemmäksi mutta todennäköisesti vahvemmaksi ja kestävämmiksi.

  • Vaikka paholainen löytyy yksityiskohdissa, ne viittaavat siihen, että pandemia, inflaatio ja korkeammat energiakustannukset ovat pitkällä aikavälillä hyödyksi kuntokeskustoiminnalle. 

  • Vuonna 2023 Isossa-Britanniassa on hieman vähemmän kuntosaleja kuin vuonna 2022, mutta kuitenkin enemmän jäseniä, ja myös kuntoilun levinneisyys on elpymässä.

  • Huomionarvoista on, että markkina-arvo on saavuttanut kaikkien aikojen korkeimman tason keskimääräisen jäsenmaksun nousun vauhdittamana.

 

Koko raportin voi tilata Leisure DB:n verkkosivuilta. https://www.leisuredb.com/

 

Previous
Previous

Paras uutinen kautta aikojen: Hallituksessa liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri

Next
Next

Urban Gym Group lisää TrainMore-toimipisteitä kaikkien High Studioiden sulkemisen jälkeen