Technogymin Mywellness-ekosysteemin integroituu muiden valmistajien laitteisiin

Technogym mahdollistaa Mywellness-ekosysteemistä pääsyn millä tahansa siihen liitetyllä laitteella, olkoon se miltä tahansa valmistajalta.

Muutos tarkoittaa, että Mywellnessiä tarjoavat kuntokeskukset voivat liittää palvelun Bluetooth Fitness Machine -protokollaa käyttäviin laitteisiin – kuten Precor, Life Fitness ja Matrix – Mywellnessin keräämien tietojen avulla.

Julkistettuaan Technogym Ecosystem Open Platform -strategian FIBO-messuilla yhtiö sanoi:

-Technogym Ecosystem on olemassa oleva avoin alusta, joka voidaan helposti integroida ohjelmistosovelluksiin - kuten toiminnanohjausohjelmistoihin, markkinointi- ja maksualustoihin, kehoanalyysiin ja muihin laitteisiin.

-Se voidaan nyt myös integroida minkä tahansa valmistajan kuntolaitteisiin sekä kuluttajasovelluksiin ja asiakkaan omiin mukana pidettäviin laitteisiin.

-Olemme investoineet vuosia tähän ainutlaatuiseen digitaaliseen ekosysteemiin tavoitteenamme kasvattaa alaa, tehdä siitä houkuttelevampi loppukäyttäjille ja uskottavampi institutionaalisille sidosryhmille – kuten vakuutusyhtiöille, terveydenhuollon toimijoille, lääketieteen parissa työskenteleville.

Nerio Alessandri, Technogymin toimitusjohtaja ja perustaja, kuvaili ekosysteemiä ainoaksi päästä päähän -ratkaisuksi, joka pystyy "sopeutumaan jokaisen käyttäjän elämäntyyliin ja toimijoiden liiketoimintatarpeisiin".

-Technogym Ecosystem yhdistää jokaisen yksittäisen käyttäjän omaan henkilökohtaiseen harjoittelukokemukseensa - milloin ja missä tahansa, hän sanoi.

 

Lähde: Fit Tech

Previous
Previous

Peloton asemoituu uudelleen - enemmän kuin sisäpyörätreeni

Next
Next

Fysioline Eesti 20-vuotias