Kuntokeskukset jakavat ilmaisia kesätreenistipendejä nuorille

EasyFit- ja LadyLine -kuntokeskusketjut haluavat vastata nuorten liikkumattomuuteen tarjoamalla tulevana kesänä 1 500 treenistipendiä 15–18-vuotiaille.

Viime aikoina mediassa on puhuttu paljon nuorten lisääntyneestä liikkumattomuudesta. Yhä harvempi nuori, vain neljännes 15-vuotiaista, täyttää liikuntasuositukset.

LLI:ltä kerrotaan, että EasyFitillä ja LadyLinella alettiin pohtia, miten liikuntapalveluiden tuottajat voisivat osaltaan auttaa. Kesän ollessa rauhallisempaa aikaa kuntosaleilla, he päättivät tarjota nuorille mahdollisuuden päästä kiinni liikuntaharrastukseen mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Toukokuussa jokaisessa EasyFit- ja LadyLine-keskuksessa jaetaan kesätreenistipendejä, joilla nuori saa harjoitella ilmaiseksi koko kesän, 1.6.-31.8.2023.

-Pääsemme tukemaan paikallisia nuoria ja antamaan takaisin osan siitä tuesta, jonka saimme paikallisyhteisöltä vaikeina koronavuosina, kertoo toimitusjohtaja Jyrki Hannula lisäten yrittäjien ja keskusten olevan kampanjasta innoissaan.

Suunnattu vähiten liikkuville

Kampanjalla halutaan tuoda liikunnan pariin sellaisia nuoria, jotka eivät muuten liikkuisi, ja joilla ei ole aiempaa kuntosalikokemusta.

Aloittamisen tueksi nuoret saavat alkuopastuksen ja valitsemansa kuntosaliohjelman treenisovelluksesta. 

-Haluamme antaa näille nuorille mahdollisuuden löytää liikunnan ilon, ja mielekkään keinon edistää omaa hyvinvointia, summaa ketjujen liiketoimintajohtaja Mikko Nummenmaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu verkkosivulomakkeella ja stipendit jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.  Ilmoittautuminen aukeaa 1.5. klo 9 ja päättyy 31.5. klo 23:59.

Lisätiedot: www.easyfit.fi/fi/nuorten-treenistipendit ja www.ladyline.fi/fi/nuorten-treenistipendit

 

Kuva: Antti Vettenranta

Previous
Previous

Les Mills LIVE syksyllä Tukholmassa

Next
Next

FIBO Awards esittelyssä