Les Mills LIVE syksyllä Tukholmassa

Syyskuussa Les Mills Nordic tuo Les Mills LIVE -tapahtuman takaisin Tukholmaan, legendaariseen Avicii Arenaan. Varaa kalenteristasi jo 9. syyskuuta.

Tuhannet liikunnan ystävät ja ohjaajat kaikkialta maailmasta hikoilevat yhdessä ja nauttivat uusimmista Les Millsin tunneista. Mukana on hämmästyttävä kokoonpano maailman parhaista ohjaajista kuten Rachael Newsham, Ben Main, Kaylah Blayr, Marlon Woods, Meno Thomas, Bronté Terrell ja René Vogel, jotka yhdessä 40 pohjoismaisen juontajan kanssa varmistavat energian Avicii Arena tulee katon läpi.

Valittavana on 25 tuntia, joten jokaiselle löytyy jotakin. Les Mills LIVE Stockholm sisältää joitain ikonisia treenejä kuten BODYPUMP, BODYBALANCE, BODYCOMBAT, BODYATTACK, BODYJAM, The TRIP.

-Olemme erittäin innoissamme voidessamme tuoda Les Mills LIVEn Tukholmaan ja Avicii Arenalle. On kulunut viisi vuotta siitä, kun meillä oli viimeksi LIVE-tapahtuma täällä, ja odotamme innolla, että saamme toivottaa tuhansia liikunnan ystäviä ympäri maailmaa mukaan tähän eeppiseen tapahtumaan, kertoo Les Mills Nordicin toimitusjohtaja Lena Holmberg.

Les Mills Nordic on iloinen voidessaan työskennellä yhdessä kumppaneittensa Adidaksen, Noccon, Barbellsin, Stagesin, Vartexin, Kraftmarkin ja FC Productionin kanssa tämän tapahtuman elävöittämiseksi.

Jos päivä täynnä elämää muuttavia kuntoilukokemuksia jättää kenenkään kaipaamaan enemmän, Avicii Areenalla järjestetään myös Les Mills LIVE After Workout Party, jossa jatkuu päivän aikana luoto fiilis ja hype.

Liput Les Mills Liveen Tukholmassa ovat nyt saatavilla TICKETS LES MILLS LIVE STOCKHOLM -palvelussa

Lisätietoja tapahtumasta, esiintyjistä ja lippuvaihtoehdoista on osoitteessa LES MILLS LIVE STOCKHOLM 2023 (https://urly.fi/384D)

Previous
Previous

ELIXIAn jäsenmäärä Suomessa nousi ja liikevaihto kasvoi

Next
Next

Kuntokeskukset jakavat ilmaisia kesätreenistipendejä nuorille