FIBO Awards esittelyssä

FIBO etsii jälleen innovatiivisimpia uusia tuotteita ja ratkaisuja kuntoilun, hyvinvoinnin ja terveyden aloilta. FIBO 2023 -messujen näytteilleasettaja voi osallistua yhteensä kuuteen kategoriaan. Kaikki kilpailuun osallistuvat arvostelee kansainvälisistä alan asiantuntijoista koostuva tuomaristo. Voittajat julkistetaan European Health & Fitness Foorumissa 12. huhtikuuta.

Ekologisuus ja kestävä kehitys

fior MYwarmzone

Matalatehoinen harjoittelu lämpimin jaloin kylmissä lämpötiloissa taloudellisella fior MYwarmzone -lattialämmityksellä, joka on valmistettu kestävistä materiaaleista kuntoutus- ja liikkuvuusharjoitteluun, joogaan ja pilatesiin.

RefresherBoxx

RefresherBoxx on maailman ensimmäinen pesukone, joka toimii ilman vettä ja kemikaaleja. RefresherBoxx desinfioi, kuivaa ja raikastaa tekstiilejä, mutta ilman vettä ja kemikaaleja. Tämä patentoitu tekstiilien puhdistusprosessien yhdistelmä on ainutlaatuinen; koska se sopii erityisesti tekstiileille, joita EI saa laittaa pesukoneeseen, kuten kenkiin, "Smart Textiles" (tekstiilit, joissa elektroniikka), puvut, mekot, herkät materiaalit (nahka, silkki, sametti, kashmir), urheiluvälineet, kypärät, hätäpalveluiden työvälineet ja puvut.

 

Terveys ja ennaltaehkäisevä liikunta

LifeCube

Lifecube - koko kehon kylmäkammio toimii puhtaasti sähköisesti. Ja siksi eroaa muista kilpailevista malleista, koska jääkaappi-vaikutus ohitetaan. Esikammiota käyttämällä pääkammion lämpötila voidaan pitää vakiona -110 asteessa.

Icaros Guardian

Pelillistämissovelluksella varustettu liike- ja tasapainojärjestelmä, jota voivat käyttää niin seniorit kuin huippu-urheilijatkin. Oman sovelluksen ja erilaisten harjoituspelien kanssa se auttaa kehittämään kuntoa, voimaa ja koordinaatiota. Järjestelmä koostuu tasapainolaudasta, turvakaiteesta ja 40' näytöstä, joka antaa samanaikaisen biopalautteen liikkeistä omaan älypuhelimeen ja sovellukseen.

 

Lifestyle, Life-Balance & Wellness

ErgoSportive - Älykäs ja säädettävä palautumisjärjestelmä

ErgoSportive on älykäs ja säädettävä palautumisjärjestelmä, joka edustaa ainutlaatuista ja innovatiivista yhteyttä älysängyn ja Garmin-laitteiden välillä ja tarjoaa käyttäjille 24/7 raportteja terveystiedoistaan. ErgoSportive Sleep System seuraa uniaktiivisuutta edistyneen älykkään sensoritekniikan avulla ja tarjoaa yksilöllisiä unitietoja ja räätälöityjä palautumissuosituksia ErgoSportive-sovelluksen ja Garminin laitteiden kautta. Sen Anti-snore interventiojärjestelmä parantaa myös käyttäjäkokemuksen laatua ja yleistä hyvinvointia.

Soul Mates Kids Eco Yoga Mat

Pienet lapset voivat nauttia Soul Mates Eco Yoga Mats -matosta ilman, että heidän tarvitsee lukea ohjeita tai seurata videotuntia. Ehdotetut asennot on kohokuvioitu suoraan matolle.

 

Ravitsemus

Compleant 

Täydennä harjoitteluasi – Yhdistämme kuntoilun ja ravinnon. Tee-se-itse-myymälöiden currymakkarakojujen innoittamana asensimme Saksan kuntosaleille täysin digitalisoituja ja helposti skaalautuvia kuntoruokapisteitä, jotka edustavat:

✅Tuoreet, laadukkaat ja yksilöllisesti kootut kulhot, joissa keskitytään kuntoon ja hyviin ravintoarvoihin.

✅Digital First -lähestymistapa helpottaa hallintaa ja maksimaalista asiakasmukavuutta ravitsemuksellisen seurannan/personoidun markkinoinnin avulla.

✅Suuri skaalautuvuus vahvan standardoinnin ansiosta.

RaceFuel

Yli 100 000 000 kestävyysurheilijan kilpailutietojen perusteella kehitettiin sovellus, joka korvaa digitaalisesti ravitsemusvalmentajan tehtävän. Tekoälyn avulla lasketaan resepti, joka mukautuu optimaalisesti urheilijan yksilöllisiin tarpeisiin. Reseptin mukainen geeli voidaan valmistaa erittäin helposti vain viidestä luonnollisesta ainesosasta. Tähän mennessä usea kymmenentuhatta urheilijaa on käyttänyt konseptia menestyksekkäästi.

 

Suorituskykyä

Prestera Strength Station

Kokosimme kaiken, mitä olemme oppineet yli 60 vuoden aikana parantamalla urheilijoiden voimailuvälineitä ja tärkeimpiä harjoituspaikkoja yhdeksi täydelliseksi voimailujärjestelmäksi, joka on optimoitu pitkäkestoiseen suorituskykyyn ja turvallisuuteen. Eleiko Prestera yhdistää saumattomasti vapaan painon, kehon painon ja laiteharjoittelun yhdeksi jokaisen tarpeisiin räätälöitäväksi järjestelmäksi ja määrittelee uudelleen sen, mikä on mahdollista tehdä treenitiloissa. Se on kompakti ja skaalautuva, mukautuu muuttuviin tarpeisiisi ja se on rakennettu toimimaan liikuntapaikkasi selkärankana vuosikymmeniä.

Elliptinen dekonstruoitu: DECONSTRUCT 531

Uudenlainen sydän- ja verisuonien terveyteen vaikuttava laite, joka perustuu dekonstruktioon, luovaan prosessiin, jota sovelletaan ensimmäistä kertaa urheilutekniikassa. Sen avulla voit suorittaa lukuisia ja täysin uusia cardioharjoituksia, jotka mobilisoivat kaikki kehon lihakset tai eristävät ylävartalon. Voidaan koostaa harjoituskokonaisuuksia, joita tähän asti on voitu tehdä vain yksittäin. Tällaisia harjoituksia ovat mm.  työntö vedolla, työntö-veto kyykyllä, hauis tricepsillä, jopa suurilla nopeuksilla. Laite on suunniteltu apuvälineiden kanssa myös voima-, tasapaino- ja venytysharjoituksiin.

ANTAGONIST

Täysin uusi ja innovatiivinen koko kehon voima- ja cardioharjoituslaite kaksisuuntaiseen ja yksisuuntaiseen harjoitteluun. Laitteessa onnistuu samanaikainen agonisti- ja antagonistilihasryhmien harjoittelu. Liikepankissa on laaja valikoima harjoitusvaihtoehtoja (HIIT, HILIT, voima/cardioharjoittelu, nopeusvoimaharjoittelu, lämmittely/jäähdyttely, regeneraatio- ja kuntoutusharjoittelu, liikeanalyysi). Lukemattomat harjoitusvaihtoehdot ja rajattomat yksilölliset harjoitusvaihtoehdot. Vauhtipyörän vastus, siten yksilöllinen tehonsäätö harjoituksen aikana käytetyn voiman ja siten pienempi loukkaantumisriski.

Uptivo Boxing Trackers

Kamppailumaailmaan erityisesti suunniteltu Uptivo-ratkaisu seuraa vasen- ja oikea-lyöntien määrää sekä niiden tehoa ja nopeutta, mikä aktivoi osallistumista ja keskinäistä kilpailua. Ratkaisu perustuu ranneantureihin, joita voidaan käyttää käsineiden päällä tai alla, ja se seuraa harjoituksia reaaliajassa välittäen tiedot Uptivo-vastaanottimiin ja sallien kuntoilijoiden nähdä suorituksensa liikuntatilaan asennetuilta näytöiltä. Jokainen harjoitus tuottaa raportin, joka tallennetaan pilveen ja on valmentajien ja kuntoilijoiden saatavilla Uptivon verkkoportaalin ja käyttäjän henkilökohtaisen puhelinsovelluksen kautta.

 

Start-up

Get Your Coach-sovellus

Get Your Coach on sovellus, jonka avulla voit löytää valmentajan yli 120 lajiin. Käyttäjät voivat tarkastella oman alueensa valmentajia kotisivulla tai suodattaa valmentajia ympäri maailmaa. Valmentajiin voi ottaa yhteyttä chat-toiminnon kautta sopiakseen harjoituksista. Tavoitteenamme on kehittää Get Your Coachista DACH-alueen suurin urheiluyhteisö.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.priorapps.getyourcoach

U+ Far-UVC Care222 ilman ja pintojen desinfiointi

Far-UVC Care222 on uusi ja ainutlaatuinen desinfiointituote, mikä perustuu valoteknologiaan. Tämä Columbian yliopiston patentoima keksintö inaktivoi bakteerit ja virukset samalla tavalla kuin perinteiset ultravioletti-desinfiointijärjestelmät, kuten ne, joita käytetään sairaaloissa lääketieteellisten instrumenttien desinfiointiin. Perinteisestä poiketen Far-UVC Care222:ta voidaan käyttää ihmisten ollessa läsnä. Voit nopeasti ja tehokkaasti deaktivoida virukset, bakteerit, sienet, itiöt jne. ilmassa, nesteissä ja pinnoilla.

Turnkiste

Turnkiste (voimistelulaatikko) on innovatiivinen säilytyslaatikko ulkoliikuntavälineille: sen voi varata digitaalisesti, avata kännykällä ja se on luonnollisesti ilkivalta- ja varkaussuojattu. Laadukkaat varusteet ovat kaikkien kiinnostuneiden saatavilla suoraan asennuspaikalla (esim. puistossa). Valmentajat hyötyvät lisäoptioista ja yksityishenkilöt voivat löytää harjoituskumppanin "suhdelaatikosta" (foorumi). Olemme vahva kumppani kaupungeille, yrityksille ja sairausvakuutusyhtiöille terveyden edistämisen saralla.

Previous
Previous

Kuntokeskukset jakavat ilmaisia kesätreenistipendejä nuorille

Next
Next

Technogym kasvoi 18 % vuonna 2022