Suuria uutisia Los Angelesista!

IHRSA:n uudistus jatkuu uudella nimellä: Health & Fitness Association.

IHRSA:n presidentti ja toimitusjohtaja Liz Clark esitteli 6.3. uuden nimen organisaatiolle: Health & Fitness Association. Hän kuvasi sitä "maailmanlaajuisena yhteisönä, joka tukee vaikuttamiseen, koulutukseen ja tutkimukseen sitoutunutta liittoa."

Clark teki ilmoituksen puheessaan ennen key note-puhetta liiton vuosikokouksessa ja messuilla Los Angelesissa.

-Jokainen ala kehittyy, ja seuraava askel kehityksessämme on nimessä, joka tarkasti heijastaa sektorimme yritysten laajuutta, monimuotoisuutta ja kuluttajakeskeistä keskittymää, Clark sanoi. 

-Health & Fitness Association on selkeä, vakuuttava ja sitä voidaan myös helposti kääntää mille tahansa kielelle, mikä on olennaista, ottaen huomioon liiton kansainvälisen ulottuvuuden ja jäsentemme maailmanlaajuiset toiminnot. Tämä päätös on erityisen tärkeä, kun keskitymme liiton päätehtävään – vaikuttamiseen hallitukseen, mediaan, kansalaisjärjestöihin ja muihin avain sidosryhmiin ympäri maailmaa.

Liitto perustettiin alun perin vuonna 1981 nimellä International Racquet & Sports Association (IRSA), ja vuonna 1994 siitä tuli International Health Racquet & Sportsclub Association (IHRSA).

Tänä aikana liitto on ylpeänä kertonut tarinoita siitä, miten ala on auttanut kuluttajia parantamaan elämäänsä tarjoamalla tiloja, välineitä, ryhmäliikuntaa, teknologiaa, digitaalisia työkaluja, laitteita ja palveluita tukemaan fyysistä aktiivisuutta ja parantamaan sekä henkistä että fyysistä terveyttä.

Ilmoitus nimenmuutoksesta on vuoden mittaisen hankkeen huipentuma, johon ovat osallistuneet hallituksen jäsenet, alan neuvonantajat ja veteraanit, liiton henkilökunta sekä brändistrategia- ja markkinointikonsultit. Nimen lisäksi uudistus sisältää jäsenpalvelun ja käyttöönoton matkan selkiyttämisen ja tehostamisen tehokkuuden ja vaikuttavuuden maksimoimiseksi, sekä uusien toimintasuunnitelmien käyttöönoton, jotka tukevat jatkuvaa strategista suunnittelua.

Osana prosessia liitto esitteli uuden logon, brändin käyttöohjeet, värit ja fontit.

Tulevina kuukausina liitto käynnistää täyden siirtymisen brändin, kuvakkeiden, kuvien, verkkosivuston, sosiaalisen median alustojen, sähköpostiosoitteiden ja esitteiden osalta.

Liitto käyttää aihetunnistetta #HealthFit.

Next
Next

K&F Mukana IHRSA-messuilla!