SATS tuottaa ennätystuloksia - sekä taloudellisesti että kansanterveyden kannalta

SATS (Suomessa toimii ELIXIA-brändin alla) esitteli ennätyksellisen korkean tuloksen vuoden 2023 toiselle neljännekselle, ja sen käyttökate on 194 miljoonaa Norjan kruunua (16,8 miljoonaa euroa). Yhtiö jatkaa vuoden ensimmäisen neljänneksen vahvan tuloksen suuntaa. Tulokset ovat seurausta vakaasta jäsenmäärän kasvusta, hintojen tarkistuksista ja hyvästä kustannusten hallinnasta inflaatiopaineiden lieventämiseksi.

- Tänään esittelimme vahvan taloudellisen tuloksen. Tämä osoittaa, että olemme nyt tilanteessa, jossa saamme aikaan vankkoja tuloksia. Kehitämme tuotettamme jatkuvasti ja työntekijämme tarjoavat ainutlaatuisia liikuntakokemuksia, jotka ovat johtaneet treenikertojen lisääntymiseen – jäsenemme ovat aktiivisempia kuin koskaan. Toisella neljänneksellä kokonaistreenikerrat kasvoivat 16 %, jossa on huomioitava 6 % laajentunut asiakaskanta ja 9 % kasvu keskimääräisessä treeniaktiivisuudessa, sanoo toimitusjohtaja Sondre Gravir.

- Visiomme, jota toteutamme, on tehdä pohjoismaalaisista terveempiä ja onnellisempia säännöllisen liikunnan avulla, ja se innostaa meitä auttamaan entistä useampia ihmisiä terveellisempään elämäntapaan, Gravir jatkaa.

SATS Group (SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, SATS Yoga ja SATS Online) on suurin liikuntapalveluiden tarjoaja Pohjoismaissa. SATS koostuu 273 kuntokeskuksesta, jossa edelliseen vuoteen lisäystä kuusi, joissa työskentelee noin 9000 työntekijää. SATS liikuttaa 715000 kuntoilijaa, missä on edelliseen vuoteen lisäystä 44000.

-Kuten olemme toistuvasti todenneet kuluneen vuoden aikana, emme ole vielä nähneet kuluttajien tunteen heikkenemisen toteutuvan alhaisempina jäsenmyyntinä, lisääntyneinä eroamisina tai jäsenyyksien vaihtoina. Toistaiseksi pohjoismainen väestö näyttää priorisoivan omaa terveyttään, mistä ovat osoituksena tärkeimmät jäsenmittarimme, jotka kehittyvät oikeaan suuntaan.

SATSin osake on noteerattu Oslon pörssissä. SATSia arvio viisi analyytikkoa ja heidän näkemyksensä mukaa vuoden sisällä SATSin osakkeen tavoitehinta on tasoa 14 NOK, kun se nyt noteerataan tasoon 11 NOK.

 

lähde: sats.no

Previous
Previous

KF-lehtien vuoden 2024 ilmestymisaikataulu

Next
Next

Ironfit Ab & Core -lankutuslaite