Premier Global Event for Fitness Professionals Lissabonissa 17.–19. lokakuuta

IHRSAn 20. European Congress tarjoaa esitelmiä terveys- ja kuntoilualan toimijoilta ja ulkopuolisilta asiantuntijoilta. Samalla voit tutustua Sponsor Marketplacen uusimpiin ja parhaisiin tuotetarjouksiin, verkostoitua ja osallistua tilaisuuksiin, jotka tarjoavat ajatuksia herättäviä kommentteja parhaista käytännöistä ja trendeistä, jotka muokkaavat niin yritys- kuin liikuntamaailmaa.

Dynaamiset puhujat- globaalit näkökulmat alan asiantuntijoilta

Vuoden 2023 IHRSA European Congress -tapahtumassa on asiantuntijapuhujia ympäri maailmaa, jotka tarjoavat näkökulmia mm. johtamiseen, myyntiin, markkinointiin. Tule mukaan  kolmeksi päiväksi tapahtumaan, mikä on täynnä koulutusta, esityksiä ja mahdollisuuksia verkostoitua alan toimijoiden kanssa!

Elite Club Tours

Pääsemme kulissien taakse muutamalla Lissabonin parhaimmasta kuntoklubista. Liity kongressin osallistujien joukkoon 20. lokakuuta ja tutustu Lissabonin parhaisiin kuntokeskuksiin. Löydä inspiraatiota Lissabonin eliittiklubien innovatiivisista suunnitteluista ja ohjelmoinnista.  

Euroopan ympäri 60 minuutissa: Euroopan trendit ja mahdollisuudet

Yhdessä varteenotettavassa tunnin sessiossa mietitään kuntokeskusalan lähitulevaisuutta. Tilaisuuden moderoi aikoinaan SATSin Suomen maajohtajana toiminut Dag Lee, hänellä on itsellään laaja kokemus kuntomarkkinoiden kehityksestä eri yrityksissä.

Mukana on mm. EVO Fitnessin eli Fitness Group Nordicia johtaja Morten Hellevang. Hän toimii myös Norjan SKYn eli "Virke Aktiv Helsen" hallituksen puheenjohtaja.

Toinen osallistuja on Keski-Euroopassa toimivan Iconic Health Clubsien toimitusjohtaja Barry Walsh.  Muut osallistuvat ilmoitetaan myöhemmin.

Z-sukupolvi ja millenniaalit: markkinointi, kuluttajatrendit ja niiden merkitys kuntokeskustoimialalle.  Tätä kaikille tärkeää aihetta käsittelee RSG Groupin (mm. McFit) markkinointijohtaja Silke Hensel.

Tulosta tekevien tiimien ja tehokkaiden johtajien koostaminen. Tapahtuman yksi keynotepuhujista on The Culture Practice -yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Michelle Penelope King. Hänen ominta alaansa on luoda yrityksiin kulttuuria, mikä motivoi koko henkilökuntaa saavuttamaan parhaansa.

Tilaisuuden osallistumismaksu on heinäkuun 17. päivään saakka 445 euroa, IHRSAn jäsenille on edullisempi hinnoittelu.

 

Tutustu tarkemmin https://hub.ihrsa.org/european-congress

Previous
Previous

Ironfit Ab & Core -lankutuslaite

Next
Next

Paras uutinen kautta aikojen: Hallituksessa liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri