Nyt juhlitaan Les Mills BODYBALANCEn sadatta ohjelmaa

Kuntokeskukset järjestävät erikoistapahtumia juhlien liikuntakonsepti Les Mills BODYBALANCEn ohjelma nro 100.  

Les Mills BODYBALANCE on joogan, tai chin ja pilateksen yhdistävä kuntoliikuntalaji, mikä juhlii tässä kuussa sadatta julkaistua ohjelmaansa. Tapauksen kunniaksi kuntokeskukset ympäri Pohjoismaita järjestävät erikoistapahtumia ja tunteja niin jäsenille ja kuin muuten lajista kiinnostuneille.

BODYBALANCE Release 100 sisältää upouuden ääniraidan ja koreografian, jotka on suunniteltu haastamaan ja inspiroimaan kaiken tasoisia kuntoilijoita. BODYBALANCE-harjoittelu tunnetaan fyysisistä ja henkisistä eduistaan, kuten parantuneesta liikkuvuudesta, voimasta, tasapainosta ja rentoutumisesta.

Julkaisua juhlitaan myös tapahtumissa, kuten Be Loud, Workout Åre ja EU4YA. Tapahtumat ovat avoimia yleisölle, ja osallistujat voivat odottaa hauskaa ja haastavaa treeniä, joka saa heidät tuntemaan olonsa energiseksi ja nuoremmaksi.

-Kiinnostus BODYBALANCE a ja muita mielen ja kehon harjoituksia on näkemyksemme mukaan kasvussa, sanoi Les Mills Nordicin toimitusjohtaja Lena Holmberg.

-Ihmiset etsivät tapoja vapautua stressistä ja parantaa yleistä hyvinvointiaan, ja BODYBALANCE sopii siihen täydellisesti. Olemme ylpeitä saavuttaessamme tämän virstanpylvään, ja odotamme innolla, että saamme jatkossakin inspiroida ja motivoida ihmisiä kaikkialla Pohjoismaissa.

Lisätietoja Les Mills BODYBALANCEsta ja lähimmän kuntokeskuksen löydät osoitteesta www.lesmills.com.

 

 

 

Previous
Previous

Euroopan kuntoklubimarkkinat kokevat "voimakkaan elpymisen" jäsenyyksien ja tulojen nousun myötä

Next
Next

ELIXIAn jäsenmäärä Suomessa nousi ja liikevaihto kasvoi