CYBEX intl -kuntosalibrändi lopetetaan

Life Fitness, joka omistaa Life Fitness-, Hammer Strength-, SCI FIT-, ja ICG tuotemerkit, on päättänyt lopettaa kuntosalilaitemerkki Cybexin vanhan ja uraa uurtaneen laitebrändin taipaleen. Tämä perustuu siihen, että omistajat näkivät asian niin, että Cybex kilpailee asiakkaista ”talon sisällä" Life Fitness tuotemerkin kanssa. Sekaannusta lienee aiheuttanut myös se, että yrityksen nimi on Life Fitness, kuten myös sen johtavan tuotemerkin.  

-Me, Cybexin jälleenmyyjät olemme luonnollisesti pahoillamme tästä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Cybexin laitteiden käytettävyyteen, biomekaniikkaan, kestävyyteen ja ajattomuuteen. Viimeiset Cybex tilaukset otetaan vastaan heinäkuun loppuun mennessä. Varaosia saa vähintään seuraavat 10 vuotta, taatusti pidempään, koska laitteita on maailmassa runsaasti, kertoo Cybexia Suomessa edustavan Podium Gym Solutions OY:n toimitusjohtaja Veikko Sinisalo. 

TRUEn asema Podiumin portfoliossa vahvistuu

True Fitness perustettiin vuonna 1979, ja se aloitti kuntosalilaitteistojen valmistuksen vuonna 1981. Tavoitteena ovat alusta saakka olleet liikeradoiltaan laadukkaat ja tehokkaat, kestävät laitteet, oli kysymys sitten voima- tai kestävyysharjoittelusta. True seuraa aikaa ja hyödyntää aktiivisesti uutta teknologiaa ja kehittyy ajan mukana. 

Voimaharjoittelulaitteista Truen lippulaiva Palladium-sarja on suunniteltu hyödyntäen yrityksen historiaa ja uusia innovaatioita. Eräs Palladiumin suunnittelijoista on Ray Gianelli, joka tunnetaan alalla myös erinomaista mainetta saavuttaneiden Cybex-laitteiden suunnittelijana. Sarjan laitteiden liikeradat ovat erinomaiset, käytännössä tuttua Cybex-laatua. Sarjassa on nykyisellään 19 laitetta. True tekee myös Modular-taljakokonaisuuksia ja levypainokuormitteisia laitteita on valikoimaan tulossa lisää. 

Lisätietoja TRUE-tuotteista www.truefitness.com

-Tavoitteemme Podium Gym Solutions OY:n salimyynnissä on tarjota asiakkaillemme useita eri brändejä, joista asiakas valitsee itselleen sopivimmat. Tämä tavoite ei muutu mihinkään, uskomme Truen laitteiden laatuun ja vetovoimaan, lisää Veikko Sinisalo. 

Previous
Previous

Fysioline Eesti 20-vuotias

Next
Next

Euroopan kuntoklubimarkkinat kokevat "voimakkaan elpymisen" jäsenyyksien ja tulojen nousun myötä